Webmail

Meestal leest u uw mail vanaf een vaste PC met daarop uw favoriete e-mail software, maar soms bent u onderweg of op vakantie en wilt u toch even controleren of er nog nieuwe e-mail in uw postbus staat.

Met InterWorld Webmail kunt u wereldwijd met behulp van een webbrowser uw postbus controleren, berichten lezen en schrijven.
Bijvoorbeeld vanuit uw hotel of een internet cafe.

Webmail werkt met een versleutelde verbinding via SSL, waardoor u veilig kunt inloggen.

Webmail is te benaderen via http://webmail.iwg.nl