Toegang tot uw email postbus

Bij elk account wordt standaard een postbus waar standaard alle e-mail voor uw domeinnaam in wordt bezorgd.
Deze postbus kunt u benaderen met ieder mailprogramma dat IMAP ondersteunt.
(Onze mailserver ondersteunt ook POP3, maar dan kunnen we geen backup van uw mail maken).

In uw mailprogramma vult u bij ‘IMAP server’ secure.iwg.nl in en stelt u in dat u met SSL verbinding wilt maken via poort 993.
U gebruikt de gebruikersnaam en het wachtwoord die u van ons heeft ontvangen voor uw account.

Bij ‘SMTP server’ vult u ook secure.iwg.nl in, met SSL via poort 465.
U moet ook instellen dat uw gebruikersnaam en wachtwoord worden meegestuurd, anders kunt u geen email versturen.

Wilt u geen mailprogramma op uw PC of telefoon gebruiken, dan kunt u ook uw postbus via Webmail benaderen.